Ildens arving (Throne of Glass #3) af Sarah J. Maas

52454262_1222122634630804_1188746831845130240_n.jpg

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Ildens arving (Throne of Glass #3) – Forfatter: Sarah J. Maas – Forlag: Tellerup (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Hvor har jeg glædet mig længe til at læse denne her. Endelig er jeg tilbage i Throne of Glass-universet. Ildens arving er tredje bog i Throne of Glass-serien af Sarah J. Maas. Allerede fra starten er det tydeligt, at der er masser af spænding og tempo. Celaena er kommet til Wendlyn, hvor hun er gået i gang med at træne med krigeren Rowan. Men jeg vil ikke bruge meget tid på at snakke om plottet … Det skal du selv dykke ned i. Historien åbner sig hurtigt op og formidles på bedste vis til læseren.

Throne of Glass-serien er virkelig god, for der er noget over stemningen, som trækker læseren med i universet. Det er storytelling på højt niveau og Sarah J. Maas formår i den grad at prikke til både sanser, følelser og tanker gennem læsningen. Det er en meget levende læsningen og både elementer, karakterer og steder virker levende på papiret – som om man er der selv.

Derudover bygges historien stadig fint op, og det fungerer rigtig godt. Det går hverken for hurtigt eller for langsomt. Det er noget af en basse af en bog, men det går faktisk hurtigt, når man er begyndt, fordi sproget er godt og historien har noget at byde på – det er tydeligt.

Throne of Glass-serien er stærk, fængende og er i den grad en god læseoplevelse.

One thought on “Ildens arving (Throne of Glass #3) af Sarah J. Maas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s