Historien om en dreng af Line Lybecker

51567730_2393097137588185_6406218806049374208_n.jpg

*Reklame for Calibat/anmeldereksemplar* – Titel: Historien om en dreng – Forfatter: Line Lybecker – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

Historien om en dreng af Line Lybecker er SÅ god en bog. Jeg var virkelig imponeret, da jeg læste den, og samtidig også ufattelig glad. Denne bog fik mig ud af en længere reading-slump, så det var så skønt at blive fanget af et litterært univers igen. Denne bog er så god, fordi den har noget på hjerte. Det kan man i den grad mærke, når man læser med.

Der er vigtige emner på spil, som f.eks. seksualitet, coming-of-age, at lære sig selv at kende og se tingene fra en anden vinkel. Mest af alt handler den om forelskelse og særligt honeymoon-fasen, som er så skøn at læse om. Dog skal det siges, at det ikke kun er enkelt og nemt for Thobias, for han skal også navigere og affinde sig med sin seksualitet.

Thobias er kærester med Julie og lever et almindeligt liv, hvor han går i gymnasiet, men han aner ikke, hvad han vil læse. En dag møder han David til live-rollespil, og så falder brikkerne pludselig langsomt på plads. Man kan ikke planlægge alt fra starten og nogle gange ændrer ens liv sig – men også for det bedre.

Bogen handler om at springe ud, forelske sig i en og hvor let og rigtigt det pludseligt kan føles, uden at man var klar over det.

Historien om en dreng er rigtig godt skrevet og formidlet. Den er let at læse, men har utrolig meget dybde, samtidig med at de vigtige emner behandles og formidles perfekt til målgruppen. Spørgsmål om seksualitet, køn og forventninger fra omverdenen beskrives så enkelt og læsningen er god hele vejen igennem.

Utrolig flot, vigtig og fængende LGBT-roman af Line Lybecker!

One thought on “Historien om en dreng af Line Lybecker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s