Stargirl-serien (#1-5) af Nicole Boyle Rødtnes

58994478_524016151464569_2900133759900712960_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Star Girl-serien – Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med bøger af Nicole Boyle Rødtnes. Forleden var jeg så heldig at få lov til at anmelde Star Girl-serien. Det er en serie på 5 bøger (indtil videre) og er skrevet i lix 12. De kan læses uafhængigt af hinanden, men jeg anbefaler, at man læser dem alle. Man skal ikke gå glip af en god læseoplevelse – og særligt, når der er en hel serie at gå i gang med.

Forlaget skriver følgende om Star Girl-serien: ”Nanna og Luna er bedste venner. Luna er stor fan af sangeren Star Girl. Men Luna ved ikke, at Star Girl faktisk er Nanna. Nanna vil gerne leve et normalt liv uden at være kendt. Men kan hun både være en super-stjerne og en super-ven?”

Det er en velkendt historie a la Hannah Montana, men den er flot udført. Det er fedt for yngre læsere, at de kan have noget spændende at læse om – at synge, have en hemmelighed identitet, optræde og samtidig også ting som at starte på en ny skole, finde nye venner og navigere i et nyt socialt miljø.

Jeg synes, at både sprog og tone er god og passer rigtig godt til målgruppen. Det er en rigtig tøseserie og jeg synes, at det er superfedt, at man kan læse så god en historie som letlæsning.

Rigtig fin serie til pigerne, som varmt kan anbefales. Om stjerneliv og hverdagsliv fint leveret af Nicole Boyle Rødtnes.

One thought on “Stargirl-serien (#1-5) af Nicole Boyle Rødtnes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s