Sprækker i virkeligheden + Skygger i skumringen af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum

58616538_439103900158710_4145893834468884480_n.jpg

*Reklame for Forlaget Facet/anmeldereksemplar* – Titel: Sprækker i virkeligheden & Skygger i skumringen– Forfatter: Camilla Wandahl & Caroline Ørsum – Forlag: Forlaget Facet – Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet

★★★★☆

 

*Sprækker i virkeligheden og Skygger i skumringen anmeldes samlet*

 

Når man har med både Camilla Wandahl og Caroline Ørsum at gøre, så ved man, at det med sikkerhed bliver en god læseoplevelse – og det gælder også denne gang. Jeg elsker bøger af forfatterne og da jeg fandt ud af, at de var begyndt at samarbejde om at skrive sammen, så var det svært at lade være med at glæde sig. Der er noget over sproget, skarpheden, stemningerne og karaktererne, der gør det ekstra godt.

I Sprækker i virkeligheden og Skygger i skumringen præsenteres læseren for kortere noveller, som da i den grad indeholder gys og gru, og samtidig nogle rigtige gode historier. Disse udgivelser er både til pigerne og drengene. Mange forskellige scenarier og karakterer præsenteres, og hver enkelt læser vil kunne udvælge sine favorithistorier blandt novellerne. Derfor er det også så godt at læse med. Der er stor variation i novellerne, så der er noget for enhver smag.

Jeg er vild med mange ting i disse noveller, men særligt, at de sætter tankerne i gang. Man kan ikke altid regne dem ud og flere af dem er uafsluttede, så fantasien får frit spil. Alt, det der ikke står skrevet, siver ud mellem linjerne. Og ikke alle novellerne er typisk gys. Flere af dem byder også på psykologisk twists. Det er rigtig fedt!

Der er desuden skruet op for creepy stemningsbeskrivelser, gys og sanselige indtryk, hvilket gør det så godt at læse med. Begge forfattere er sprogligt stærke og har i den grad arbejdet med novellerne og udtrykket af dem.

Der er ingen tvivl om, at dette er en god læseoplevelse, som i den grad kan anbefales – også selv til dem, der måske ikke er så god til gys (hvilket jeg ikke selv er! Og tro mig, jeg nød læsningen).

One thought on “Sprækker i virkeligheden + Skygger i skumringen af Camilla Wandahl & Caroline Ørsum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s