Pigen fra Fenmarken (Ainãfablen #1) af Mikkel Wendelboe

IMG_5952.jpg

Titel: Pigen fra Fenmarken (Ainãfablen #1) – Forfatter: Mikkel Wendelboe – Forlag: Skriveforlaget – Anmeldereksemplar fra Skriveforlaget

★★★

Pigen fra Fenmarken er skrevet af Mikkel Wendelboe og er første bog i serien Ainãfablen. Det er en bog, jeg har glædet mig til at læse længe, og endelig kom jeg i gang efter megen travlhed.

Forlagets beskrivelse lyder således: ”Imod deres vilje bliver tre almindelige unge mænd hvirvlet ind i en ældgammel krig. I en fremmed verden, hvor bedrag, farer og dinosaurer lurer i skyggerne, skal de forsøge at redde sig selv, inden det er for sent. Men tingene, følelserne og deres sjæle ændrer sig undervejs, og snart er der langt mere på spil.
” … rystende løftede jeg derfor en hånd og undersøgte mit nye jeg. Mine store, fængslende øjne, mine markerede kindben, min voldsomt veltrænede overkrop og mit lange hår. Fakta kørte igen og igen igennem min hjerne, men det var alligevel, som om min forstand nægtede at lege med, indtil sandheden ganske langsomt, og i al sin gru, gik op for mig. Det var ikke en drøm, og jeg var ikke et menneske mere. Det var virkelighed.””

Jeg er først og fremmest vild med skrivestilen. Når det er Mikkel Wendelboe, vi snakker om, så er der selvfølgelig masser af fart på, action, humor, der siver ud mellem linjerne, og et stort eventyr at komme efter. Det er en original fortælling og det elsker jeg, samtidig med at der selvfølgelig er velkendte tematikker og kampen mellem det gode og onde, som vi kender fra fantasy.

Der var nogle sproglige og grammatiske fejl, der forstyrrede min læsning, men det vil også være det eneste minus at sætte fingeren på. Det var bare lidt ærgerligt, når man er en læser, der ikke kan fokusere på andet end de brændende, røde prikker på papiret. MEN alt i alt var det rigtig god læsning.

Jeg glæder mig utrolig meget til at læse videre i serien. Jeg synes, at Pigen fra Fenmarken kommer godt fra start og jeg er sikker på, at der er så meget mere at komme efter. Jeg skal blot læse videre og lade eventyret afsløre sig foran mig. Det bliver vildt fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s