Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn af Alvilda

60347697_383575939132033_600915260999729152_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn – Forfatter: Alvilda – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Er du klar til at rømme dig? Finde skønsangen frem? Eller vil du blot lytte og mindes barndomstiden? Eller hører du måske ligefrem sangene for første gang?

Forlagets beskrivelse lyder således: ”De bedste sange og melodier for børn – den nye store interaktive børnesangbog med indbygget musik! Rigt illustreret af Bente Bech. 
Her er 20 af de bedste, sjoveste og mest elskede danske børnesange med fuld tekst, flotte illustrationer og melodi til. 
Nu kan alle synge med på “Den lille, frække Frederik”, “Hjulene på bussen”, “Tre små fisk” og alle de andre klassikere. Det er pærelet. Vælg din yndlingssang, slå op i bogen, find og tryk på musiksymbolet på siden, og så er melodien i gang. 
Syng sammen. Alle kan være med!”

Man kan slå op i bogen, finde sin yndlingssang og derefter kan man trykke på musiksymbolet på siden, og så spiller den. Alle kan være med og synge sammen. Har man ikke et klaver i hjemmet, så er denne bog et godt alternativ. Melodien er fin og spiller godt. Lydniveauet er også passende til små og store øre.

Nu er spørgsmålet jo bare: Kan du vælge mellem de mange sange? Eller starter vi bare fra en ende af? Der er i hvert fald 20 forskellige sjove og varmende børnesange med tekst og flotte illustrationer til.

One thought on “Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn af Alvilda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s