Riverdale – High School-håndbog

61540731_392112441394351_83746072656084992_n.jpg

*Reklame for Alvilda/anmeldereksemplar* – Titel: Riverdale – High school-håndbog – Forfatter: Micol Ostow – Forlag: Alvilda – Anmeldereksemplar fra Alvilda

★★★★☆

Endnu en bog om Riverdale-universet og denne gang er det ikke i romanform, men som opslagsbog – hvilket er jeg helt med. Spin-off eller behind-the-scenes er bare vildt fedt, særligt når man har fundet en ny serie at gå i kast med.

Forlagets beskrivelse lyder således: ”Velkommen til Riverdale High School!

I denne håndbog finder du alt, hvad du behøver for at trives [I mener vist overleve] på Riverdale. Mød dine fabelagtige lærere og klassekammerater [= lemminger], gå på opdagelse i historien, og læs om alle de spændende aktiviteter [sygt spændende!].

Husk at studere skolens regler og foranstaltninger – de er til for din egen skyld [øhh hvad?]. Håndbogen er tænkt som en kontrakt [jeg må have min advokat til at læse det her først] mellem skolen og dens elever. Du er selv ansvarlig for at læse og forstå indholdet [godt, du har os!].”

Bogen fungerer som en håndbog til skolen – en ”how to”-guide. Der er klassefotos, oversigter over fag, regler, retningslinjer osv. Men naturligvis er der også en masse ekstra, som Archie, Betty, Veronica og Jughead har skrevet ind i den med masser af drama, sladder, hemmelige fotos, kommentarer og personlige noter. Det er rigtig fedt og tilføjer noget ekstra, som er tro mod universet.

Denne bog er til enhver Riverdale-fan, som vil have lidt ekstra om serien. I den grad en fin og lækker bog, som er flot sat op med masser af billeder og andet godt. Den er rigtig flot sat op og giver i den grad vibes af en scrapbog/blå bog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s