Cirklen af Jan Kjær & Emil Blichfeldt

68404103_2731708953514077_6486306618836254720_n.jpg

Titel: Cirklen – Forfatter: Jan Kjær & Emil Blichfeldt – Forlag: Agama – Anmeldereksemplar fra Agama

★★★★☆

… Og så kom der fart på!

Forlagsbeskrivelsen lyder således: ”Lige siden Janos’ forældre blev dræbt af kaoskrigerne, har hans liv kun haft ét formål: at blive stærk nok til at slå igen.  Løsningen: at blive optaget i Cirklen.  Kun Cirklens kybernetiske elitesoldater har en chance mod kaoskrigernes paranormale kræfter. Janos nærmer sig den afsluttende test for at blive optaget i Cirklen. Der er bare ét problem. Janos er inficeret af kaos, og hvis det bliver opdaget, venter der ham en skæbne værre end døden. Velkommen til Cirklen.”

Emil Blichfeldt og Jan Kjær har sammen skrevet Cirklen, og det er virkelig en succes. Jeg må starte med at sige, at denne bog slet ikke passer til den målgruppe, som jeg befinder mig i, men hvor er det altså en flot roman. Jeg var alligevel vild med den!

Der er så meget godt at finde i denne roman. Sproget er stærkt, plottet er godt og flowet er lige, som det skal være. Det er en fornøjelse at læse med og man skal ofte huske at trække vejret, for det er noget af et hæsblæsende eventyr at befinde sig i. Dystopi, spænding, mix af sci-fi og gaming? En rigtig god blanding i en flot udførelse.

Denne roman skal anbefales på bibliotekerne til de drenge, der ikke rigtig gider læsningen – dem, som måske hellere vil game eller se en fed sci-fi-serie. Denne bog er skrevet til dem og det er fedt, at der kommer mere og mere litteratur for alle. Er sikker på, at denne bog vil være god til skolerne og bibliotekerne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s