Dragerne (Sagaen om Talon #1) af Julie Kagawa

67693364_347625362839706_2214557224548696064_n.jpg

Titel: Dragerne (Sagaen om Talon #1) – Forfatter: Julie Kagawa – Forlag: HarperCollinsNordic – Anmeldereksemplar fra HarperCollinsNordic

★★★★☆

*Anbefalet i forbindelse med Fantasyfestivalen*

Kender du ikke serien? Så læs mere her i forlagets beskrivelse: “En drage, skjult i en piges krop. Soldater, der ønsker at udslette hele hendes slægt. Kampen for overlevelse nærmer sig. Ember Hills skæbne afhænger af, om hun kan besejre Skt. Georgs-ordenen, en magtfuld orden af dragejægere. Hun er ikke hvilken som helst pige, for hun bærer nemlig på en livsfarlig hemmelighed. Garret Xavier Sebastian er en af soldaterne, der vil slå hende ihjel. Men alt, hvad han hidtil troede, han vidste om drager, vendes på hovedet, da han møder Ember. En krig nærmer sig, og det uundgåelige spørgsmål hænger som et skarpt sværd over deres hoveder: Skal de forene sig i kampen mod ondskaben og kæmpe for deres venskab? Eller skal de følge deres skæbne, som har været forudbestemt siden tidernes morgen, og udslette hinanden? Et magisk eventyr om en piges kamp mod ondskaben. Første og selvstændige bind i sagaen om Talon. Drager der skjuler sig i menneskekroppe for overlevelse og hævn.”

Dragerne (Sagaen om Talon) er en helt fantastisk bog og jeg kunne allerede mærke det fra første side. Der var bare et eller andet helt særligt over den. Stemningen, universet og skrivestilen gjorde mig fuldstændig fanget, og det var derfor svært ikke liiiige at nappe et kapitel mere.

Der er så meget på spil. Universet er godt og gennemført, og selvom der er mange ting at skulle forholde sig til, så udføres det på sådan en måde, at det er nemt for læseren at følge hvert skridt på rejsen.

Julie Kagawa skriver utrolig godt og det er, som om man står der selv. Indlevelsen og stemningen bringes op på et helt nyt punkt. Det er en fornøjelse at læse med og det gælder igennem hele læsningen – derfor glæder jeg mig også utrolig meget til at læse videre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s