Den store Nelson af Line Leonhardt & Palle Schmidt

74230461_2403714886587452_2538548722472583168_n.jpg

Titel: Den store Nelson – Forfatter: Line Leonhardt & Palle Schmidt – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

Den store Nelson af Line Leonhardt & Palle Schmidt er en bog, som burde være fast inventar på boghylden derhjemme. Så enkelt er det!

Men først en forlagsbeskrivelse, og den kommer her: ”Selvom 10-årige Nelson og hans familie i bund og grund er mere almindelige end almindelige, så går tingene bare aldrig helt som planlagt i deres familie – hverken når de tager på ferie i vandland, på ulvejagt eller når Nelson inviterer hele klassen til zombiefødselsdag … Bøgerne om Nelson er sjove og genkendelige højtlæsningsbøger om en familie, der altid får rodet sig ud i situationer, der ender lettere kaotiske.”

Nu er Den store Nelson endelig kommet i denne udgave, og det er en samling af alle de gode historier, som hidtil er udkommet i bøger for sig. Jeg er vild med denne udgave, og jeg er sikker på, at jeg vil nyde at læse med, selvom jeg har læst de fleste. Og desuden er der nogle nye historier i denne udgave, som man kan glæde sig til.

Jeg vælger at være lidt extra og citere mig selv her, fordi denne beskrivelse er ret spot on ift. hvad jeg føler om Nelson-universet: Der var tilpas meget kaos, humor og gode dialoger til, at bogen fik mig til både at grine og smile, imens jeg læste den. Jeg følte, at det var en blanding af fald-på-halen-komedier og Gunnar Wille og Alene Hjemme”. Derudover er et univers, som handler om familie, kærlighed, venskab og at tingene ikke altid går perfekt, men så længe man har hinanden, så klarer man det.

Rigtig gode historier af Line Leonhardt & Palle Schmidt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s