Hogwarts – sjove aktiviteter om dit første år på skolen

75653212_713798612456748_8574600678284984320_n

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Hogwarts – sjove aktiviteter om dit første år på skolen – Serie: Harry Potter – Forlag: Carlsen – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Hogwarts – sjove aktiviteter om dit første år på skolen er en bog, som enhver Harry Potter-fan må eje. Og ja, det er helt klart, at jeg er en sucker for merchandise – og jeg kan simpelthen ikke lade være. Derfor måtte jeg også anskaffe mig denne lækre bog.

Forlagsbeskrivelsen lyder sådan her: ”De fleste Harry Potter-fans har nok på et eller andet tidspunkt tænkt på, hvordan det ville være selv at starte på Hogwarts. Med denne flotte aktivitetsbog fuld af billeder og citater fra filmene kan man nu drømme sig helt ind i sit eget første skoleår på Hogwarts, udfylde sit skoleskema, sammensætte sin egen magiske eliksir, vælge sin tryllestav og meget andet.”

Og denne bog er lækker, for den ligner et hæfte, man ville få i skolen. Der er plads til at være kreativ og udfylde felterne, tegne, indsætte billeder og meget mere. Jeg er vild med formidlingen her, og hvordan man kan blande magien med sine egne ønsker – man kan forme sit besøg på Hogwarts, lige som man vil have det.

Desuden er der billeder, fine detaljer, folde-ud og en masse gode elementer, som gør, at det er en rigtig god feature til boghylden, som er dedikeret til Harry Potter og alt fra det magiske univers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s