SPARKS TO ASHES AF KAROLINE DAAE

73144614_804426836659198_8712814005770518528_n

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Sparks to Ashes – Forfatter: Karoline Daae – Forlag: Emeritus – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Sparks to Ashes er en engelsksproget digtsamling skrevet af Karoline Daae. Det er den første bog, jeg har læst af forfatteren, men glæder mig allerede til mere – og efter forlagsbeskrivelsen vil jeg fortælle dig hvorfor.

Den kommer her: ”SPARKS TO ASHES is a collection of poems about the different stages of love that provides you with an honest and vulnerable view of what it feels like to fall in love and have your heart broken in the process. Karoline Daae manages to focus on the beauty going through each phase SINGLE, LOVE, HEARTBREAK and HEALING.The book is based on the writer’s own experiences in her twenties and is a very relatable read for people of all ages.”

Først og fremmest er sproget godt, letlæseligt og medrivende, samtidig med at der gemmer sig en dybde, som spiller på følelserne som forelskelse, smerte, kærlighed og søgen efter det uvisse, som alle prøver at finde efter at være blevet hjerteknust. Samtidig er det tydeligt at mærke, at det også handler om identitet og at finde sig selv – både sammen med en anden, men vigtigst af alt også at finde sig selv uden hjælp fra andre.

Jeg er vild med, at bogen er delt op i forskellige afsnit, som refererer til forskellige tidspunkter i et forhold – kærligheden, hjertesorgen og at komme videre bagefter. Derudover er det ingen hemmelighed, at Karoline Daae er Taylor Swift-fan, og det kan mærkes – og det er jeg vild med, for det er jeg også! Man kan mærke essenser af sangtekster, sange og stemninger gemt inde i tekstbidderne, og det er jeg vild med.

Sparks to Ashes er en smuk digtsamling om at være ung, forelsket og søgen på identiteten i 20’erne, hvor alt ofte synes at være rigtig svært. Jeg synes, at forfatteren indkapsler mange følelser rigtig fint, og derfor bliver det så fin en læseoplevelse. Derudover er der fine detaljer i teksten i form af små illustrationer, som får det hele til at gå op i en højere enhed. En feminin, smuk og ærlig digtsamling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s