Fra alle os til alle jer af Walt Disney Studio

75026593_965422897155422_6649717660453961728_n

Titel: Fra alle os til alle jer – Forfatter: Walt Disney Studio – Forlag: Carlsen – Anmeldereksemplar fra Carlsen

★★★★☆

Er du også den, der næsten ikke kan vente til juleaften? Eller er du én, der føler, at det kun er rigtig jul, når du har set Disney’s Juleshow. Så er du heldig, for så kan du tyvstarte en smule med denne skønne og smukke bog, hvor du finder alle dine yndlingshistorier, som også vises i årets afsnit, som synger julen ind.

Bogen præsenterer klassikerne fra Disneys univers, og indeholde disse historier: Peter Pan, Bambi, Pinocchio, Aristocats, Askepot, Snehvide og de syv dværge, Lady og Vagabonden. Så man kan sige, at der i den grad er noget for enhver smag.

Bogen er rigtig smuk. Der er flotte illustrationer, som i den grad lever op til den stemning, som man kender fra de originale film. Der er fine bidder af historier, så det bliver hverken for kort eller for langt.

Der er ingen tvivl om, at man har sin favorithistorie, men jeg synes, at det er så utrolig svært at vælge, for de alle er så flot illustreret og fortalt. Men uanset om, så er julen sikret, når man præsenteres for disse skønne klassikere – hvad end det er til Disney’s Juleshow juleaften eller om man tyvstarter med at læse historierne op for hinanden, mens kalenderlyset brænder ned.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s