Elleskudt (Tågespind #2) af Signe Fahl

70940599_497846131054434_685716035889790976_n.jpg

Titel: Elleskudt (Tågespind #2) – Forfatter: Signe Fahl – Forlag: Ulven & Uglen – Anmeldereksemplar fra Ulven & Uglen

★★★★☆

Det er ingen hemmelighed, at jeg var ret vild med første bog i serien. Nu har jeg endelig læst Elleskudt, som er anden del af Tågespind-serien af Signe Fahl. Og endnu engang er jeg ikke skuffet – tværtimod!

Forlagsbeskrivelsen lyder sådan her: ”Karen skal vænne sig til en ny hverdag i skoven sammen med Daniel, og sammen med ellepigerne. Mosen giver intet fra sig uden at få noget igen, og prisen for Karens nye liv udfordrer både hendes menneskelighed og hendes kristne livssyn. Men mosen er ikke den eneste modstander, for Daniel har en hemmelighed. En hemmelighed, der går tusind år tilbage, og som truer med at brænde skoven ned.”

Sans for detaljer og et utroligt levende og beskrivende sprog er, hvad Signe Fahl leverer. Den skarpe og medrivende skrivestil fra første bog i serien, ser man endnu engang i 2’eren. Og dette er bestemt ikke den svære 2’er. Den er lige så god som første bog, og det er, fordi Signe Fahl kan noget særligt med sproget. Det bliver så levende for læseren, at man kan sanse det hele selv: dufte, se, lytte og mærke det på egen krop, hvad Karen og Daniel oplever.

Karaktererne er gode. Miljøet er spændende og levende, og der præsenteres mange spændende ting i romanen.

Jeg er vild med blandingen af paranormal romance med 1700-tallets Danmark, overtro og kærlighed. Man skulle ikke tro, at det ville fungere så godt i praksis, men det gør det i den grad.

Jeg glæder mig meget til at læse mere fra Signe Fahls hånd. Man bliver aldrig skuffet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s