Lego: Harry Potter – Voldemorts opstandelse

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Lego: Harry Potter – Voldemorts Opstandelse  – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link her)

★★★★★

Okay, dette bliver en lidt anderledes type anmeldelse, for denne gang handler det ikke om en roman, men snarere merch, som hører til et litterært univers – og ja, jeg er og bliver Harry Potter-fan, så selvfølgelig skulle det være Harry Potter-lego, som jeg ville prøve kræfter med. Og hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det!

Lego er altid fedt og jeg har elsket at samlet det, siden jeg var helt lille. Det var noget, vi voksede op med derhjemme, fyldte hele gulvet op og byggede større og større, så stuen blev fyldt og så alle jokkede i brikkerne. Åh, gode stunder! Men nå ja, tilbage til nutiden … Jeg var så heldig at få lov til at anmelde Harry Potter-lego og legopakken, der hedder “Voldemorts Opstandelse”.

Jeg har taget billeder undervejs, mens jeg samlede legoet, og du kan se med herunder.

Og sådan ser det så ud, når det er bygget færdigt. Det er ikke en så stor lego-pakke, men den er helt klart et must, hvis man er Harry Potter-fan. Der er mange fede elementer og detaljer i denne legokonstruktion – særligt det svingende bræt i midten, som Voldemort står på. Skubber man ned eller op på det, så stiger han op af sin grav – og det var altså en “ÅRH, HVAD!-detalje, da jeg opdagede det.

Derudover viser legoet scenariet, hvor Voldemort genopstår (SPOILER: som sker i bog 4). Kirkegården er vist med figurer, statuer, gravsten med mønstre på. Derudover medfølger der forskellige figurer: Voldemort, Harry Potter, en deatheater og Wormtail – og naturligvis Flammernes Pokal.

Jeg nød i den grad at få lov til at bygge denne lego-pakke, og den har nu fået fast plads på min Harry Potter-hylde!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s