BLOGGEN LUKKER! TAK FOR 5 GODE ÅR!

82335343_1553720534765797_1111902002834571264_n.jpg

BLOGGEN LUKKER! TAK FOR 5 GODE ÅR!

Jeg har virkelig nydt at være bogblogger fra starten, da jeg lavede min blog for knap 5 år siden, men jeg kan også mærke, at det er på tide at sige stop, mens legen er god. Derfor har jeg besluttet mig for at sige farvel til at bogblogge.

Betyder det så, at I aldrig hører mig fra igen? NEJ NEJ! Der bliver måske stille online, men jeg vil bruge mere tid på booktalks, undervisning, artikler, interviews, formidling, nørde YA-litteratur og undersøge læsevaner. Samtidig samarbejder jeg med flere biblioteker og læseklubber, så forhåbentlig vil jeg møde jer rundt omkring i Danmark.
OG JA, jeg hjælper stadig gerne med formidling, interviews til bogmesser og sparring ift. YA-litteratur, for jeg kan ikke lade være!

Der skal lyde en KÆMPE TAK til jer følgere, forfattere, forlag, bogmesser, Bookeater.dk og andre samarbejdspartnere. Hver gang jeg har anmeldt, har jeg mødt en glæde, positivitet og imødekommenhed fra jer, hvad end det har været på mail, via sociale medier eller på bogmesserne. I aner ikke, hvor meget (læse)glæde og drive, det har givet mig – og derudover mit arbejde som freelancer i branchen 📚🙏

OBS: Min bogblog, Facebook + Instagram bliver fortsat på nettet og bliver ikke fjernet lige foreløbig, så der er stadig mulighed for at finde anmeldelser, interviews og andet. Men ingen af ovenstående opdateres fra nu af.
Men et stort TAK skal lyde til jer for engagement, tillid og støtte.

En meget taknemmelig,
Eva Lucia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s