Vitello: 24 julehistorier af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

1. december.JPG

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Vitello: 24 julehistorier – Forfatter: Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★★★

Vitello – 24 julehistorier af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen er en bog, som bliver en juletradition i mit hjem. Det er der ingen tvivl om. Bogen fungerer til fulde. Der er en historie for hver dag i december måned, og desuden er der også juleklip til allersidst i bogen, som man kan hænge op derhjemme. Alletiders, ikke?

Først og fremmest bliver jeg nødt til at nævne Kim Fupz Aakesons sprog, for det er så utrolig godt, skarpt, naivt samtidig med at det er legende og nysgerrigt. Det passer perfekt til målgruppen, og alle kan grine med – både små, lidt større og voksne. Denne bog burde være et samlingssted for familien på de mørke december-dage, for historierne, karaktererne og scenarier kan kun bringe smil på læben og grin.

Det er jul på Vitellosk, så det byder naturligvis på en december måned med masser af kaos, eventyr, sjov og hyggelige begivenheder – lige fra en chokoladekalender, til snemænd, pakkeleg, juletræer, drillenisser, Santa Lucia og en mormor med to rullekufferter.

Læsningen af Vitello – 24 julehistorier er god hele vejen igennem. Der er tid til at stoppe og tænke over de vigtige eller de pudsige ting, men der er også tid til fuld fart, jul og masser af eventyr. Sammen med Vitello er det aldrig kedeligt!

One thought on “Vitello: 24 julehistorier af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s