De Magiske Møgunger #1 af Neil Patrick Harris

IMG_3984.jpg

*Reklame for Carlsen/anmeldereksemplar* – Titel: De Magiske Møgunger #1 – Forfatter: Neil Patrick Harris – Forlag: Carlsen– Anmeldereksemplar fra Carlsen

★★★★☆

Jeg var meget spændt på at læse De Magiske Møgunger #1 af Neil Patrick Harris. Som så mange andre elsker jeg How I Met Your Mother og skuespillerens karisma, som tydeligt skinner igennem. Derfor var jeg sikker på, at det ville blive en positiv oplevelse at læse denne børnebog. Børnebog + Neil Patrick Harris giver automatisk for mig fart over feltet, humor, skøre opspind og masser af sjov.

Bagsideteksten lyder således: ”Da gadedrengen Carter stikker af fra sin onkel, forventer han ikke at finde både venner og magi i en lille by på landet. Men som alle gode trylletricks, kan alt ændre sig på et øjeblik, og det gør det, da den grådige cirkusdirektør, B.B. Bosso, og hans hold ankommer til den lille flække. De har nemlig tænkt sig at stjæle alt, de kan komme i nærheden af.

Efter et afgørende møde med byens lokale magiker, Dante Vernon, rotter Carter sig sammen med fem andre børn. Sammen – og ved at bruge både magi og samarbejde – sætter de alle sejl til for at redde byen fra Bossos slyngelstreger.”

Og allerede ved denne tekst er man hooked. Jeg føler lidt, at forfatteren måske har skrevet den historie, som han selv ville have ønsket som barn. Mon ikke? Der er masser af magi, humor, varme og sjove karakterer, som præsenteres i denne dejlige, men også hæsblæsende historie.

De Magiske Møgunger #1 er en fantastisk bog for børn og perfekt til højtlæsning og mange timers sjov. Derudover er en af mine yndlings features, at der er beskeder, som taler direkte til læseren fra selve forfatteren med tips, sjov og små trylletricks. Det er en helt vildt god gimmick, som gør det endnu sjovere at læse. Det er tydeligt at mærke fortælleren gennem linjerne og det skinner igennem hele bogen igennem.

One thought on “De Magiske Møgunger #1 af Neil Patrick Harris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s