Pigen med de to ansigter (Stemmetyven #1) af Ida-Marie Rendtorff

foto 2 (5).JPG

*Reklame* – Titel: Pigen med de to ansigter (Stemmetyven #1) – Forfatter: Ida-Marie Rendtorff – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★☆☆

Pigen med de to ansigter (Stemmetyven #1) er skrevet af Ida-Marie Rendtorff og illustreret af Lars Gabel. Det er den første del i en fantasy-serie, så der er heldigvis mere at komme efter. Det er en bog, som henvender sig rigtig godt til det yngre læsepublikum, som stadig ønsker tempo og en spændende historie.

Historien handler om Tia, Halvar og Bjørka. Tias bedste ven Halvar bliver bortført, men ingen vil gøre noget for at redde ham. Tia er selvfølgelig påvirket og er usikker på, hvad hun kan gøre for at redde sin ven fra den visse død. Dog har Tia et talent – hun er smaddergod til at efterligne stemmer. Tia drager derfor afsted for at redde sin ven og herfra begynder eventyret for alvor.

Det er en glimrende fortælling i et middelalder-møder-fantasy-univers, hvor der er rigtig gode beskriver, så man næsten kan dufte og mærke miljøet på egen krop. Karaktererne er gode og nemme at lære at kende, men personligt manglede jeg, at de krøb lidt mere ind under huden på mig, men hvem ved? Måske kommer det i bog 2, for jeg vil bestemt læse videre.

Pigen med de to ansigter (Stemmetyven #1) er rigtig god for de yngre læsere, for det er en bog med spænding, gode dialoger, farlige scenarier og det er en gennemført læseoplevelse. Desuden er illustrationerne af Lars Gabel rigtig gode og understøtter fortællingen helt perfekt. Kapitlerne er derfor overkommelige at læse og samtidig er det rigtig spændende at se hvordan fortællingen bliver endnu mere levende.

Alt i alt en rigtig fin start på serien og jeg vil helt sikkert læse videre.

One thought on “Pigen med de to ansigter (Stemmetyven #1) af Ida-Marie Rendtorff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s