Knæk og bræk, Selma (Stjernestøv #2) af Karen Vad Bruun

IMG_5958.jpg

*Reklame for Forlaget Corto/anmeldereksemplar* – Titel: Knæk og bræk, Selma (Stjernestøv #2) – Forfatter: Karen Vad Bruun – Forlag: Forlaget Corto – Anmeldereksemplar fra Forlaget Corto

★★★☆☆

Vi er tilbage i Stjernestøv-universet og det er skønt at læse videre om Selma og drømmen om at være bag skærmen. Bliver hun mon filmstjerne? Man kan kun håbe. Selma fik den filmrolle, som bedste veninden Lulu meget gerne ville have. De er gode venner igen, men de har lovet hinanden, at der ikke må være nogle hemmeligheder. Dog er det lidt sværere få Selma end som så, fordi der sker så meget spændende. Måske behøver Lulu ikke vide alt? Måske bliver hun jaloux?

Den første dag med filmholdet føler sig Selma meget alene. Hun kender ikke nogen og alle virker erfarne, selvsikre og som om de har helt styr på det. Selma er lige ved at fortryde, at hun har sagt ja, men mon ikke der altid er modstand på vejen.

Knæk og bræk, Selma er endnu en god bog skrevet af Karen Vad Bruun og jeg glæder mig meget til at læse videre. Der er en rigtig god morale og masser af håb, charme og personlighed. Derfor er det nemt at blive vild med Selma og denne serie. Samtidig med at det handler om stjernedrømme, så er der også vigtige emner på spil, som f.eks. venskab, at kende sine egne grænser og at lære sig selv bedre at kende.

One thought on “Knæk og bræk, Selma (Stjernestøv #2) af Karen Vad Bruun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s