Fanger på borgen (Den lille drage #3) af Emil Blichfeldt

IMG_5967.jpg

*Reklame for Calibat/anmeldereksemplar* – Titel: Fanger på borgen (Den lille drage #3) – Forfatter: Emil Blichfeldt – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

Fanger på borgen er tredje del af serien Den lille drage skrevet af Emil Blichfeldt. Det er en rigtig fin serie, som er skrevet i øjenhøjde til børn. For de mindre kan den læses sammen med forældre, men kan også sagtens fungere som letlæsning fra 7 års alderen og opefter.

I denne bog er den lille drages far og mor fanget af den onde fyrste. Vinge og Nida laver derfor en plan for at redde dem, men vil det dog lykkes? Der er meget på spil og det handler om at være modig, snedig og samtidig holde fast i det, som man tror på. Jeg synes i den grad, at det fungerer hele vejen igennem – både med illustrationer og det fine sprog. Det eneste problem er dog, at historien slutter alt for hurtigt 😉 Jeg vil gerne have mere.

Alt i alt er det dejligt at være tilbage i et univers fyldt med drager, spænding, action og venskab. Det er nemlig det, som Emil Blichfeldts serie Den lille drage byder på. Fanger på borgen er rigtig spændende, der er fart over feltet og fortalt rigtig fint til målgruppen.

One thought on “Fanger på borgen (Den lille drage #3) af Emil Blichfeldt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s