Den blå drage #1-3 af Ry Kristensen

SDC15899.JPG

*Reklame for Forlaget Evig/anmeldereksemplar* – Titel: Den blå drage #1-3 – Forfatter: Ry Kristensen – Forlag: Forlaget Evig – Anmeldereksemplar fra Forlaget Evig

★★★☆☆

Den blå drage-serien bestående af tre bøger (indtil videre) er skrevet af Ry Kristensen. De tre bøger Det blå æg, Starter i skole og Øvelse gør mester er rigtig fine bøger, som enten kan fungere som højtlæsning eller letlæsning fra 8 år og opefter.

Serien er rigtig fin, både med illustrationer, som støtter rigtig godt om den skrevne tekst, og så er det en helt utrolig charme over serien og karaktererne, som vi introduceres for. Vigtigst af alt sætter serien fokus på vigtige tematikker som f.eks. mobning, at føle sig eller være anderledes, men også om glæde, kærlighed, venskab og at turde at sige fra.

Der er desuden også emner som adoption, kærligheden mellem forældre og barn, som var befriende at læse om i en børnebog. Samtidig med at det beskrives, bliver det hverken for tungt eller komplekst. Det passer helt perfekt til den lille fine serie.

Der var dog et par få issues, der forstyrrede min læsning som f.eks. grammatiske fejl og nogle gange lidt problemer i det grafiske, men selve historien og budskabet fejler absolut ingenting.

Den blå drage-serien var rigtig god at læse og jeg var vild med den. Den var sød og jeg glæder mig til at læse videre i serien, når der kommer flere bøger. Jeg synes, at der er vigtige tematikker på spil og det er dejligt, at det gøres så let i en børnebog, som er rettet mod en ung målgruppe. Jeg vil varmt anbefale serien.

One thought on “Den blå drage #1-3 af Ry Kristensen

Leave a comment