Jul på Monsterhotellet af Anna Hansson

17. december.JPG

*Reklame for Forlaget Conta/anmeldereksemplar* – Titel: Jul på Monsterhotellet – Forfatter: Anna Hansson – Forlag: Forlaget Conta – Anmeldereksemplar fra Forlaget Conta

★★★☆☆

Jul på Monsterhotellet af Anna Hansson er en atypisk julebog, men en rigtig underholdende én af slagsen. Den handler hverken om nisser eller er særlig julet, men den er fyldt med monstre.

Denne børnebog med 24 kapitler er rigtig god, særligt til drenge, som gerne vil opleve uhyggelige og underholdende monstre. Der er både vampyrer, ulve og et farmorspøgelse på det relative (u)hyggelige hotel, hvor Ulv og Ylva bor med deres far.

Jeg var godt underholdt og mener, at man sagtens kan læse denne bog på andre tidspunkter end til jul. Selvom bogen følger de 24 december-dage og de gør klar til jul, så sker der mange andre ting, som gør, at den også kan læses på andre tidspunkter.

Det er en rigtig fin bog og er man vild med denne her, så findes der flere i serien med de samme karakterer. Det er bare at starte fra en ende. Jul på Monsterhotellet af Anna Hansson er en rigtig fin og alternativ julebog, som skiller sig en del ud fra de klassiske julefortællinger.

Det er en god fortælling, selvom man godt kunne savne en smule jul. Men alt i alt fungerer den godt. Bogen egner sig godt til højtlæsning, men også som selvlæsning for målgruppen 6-9 år (lixtal: 26).

One thought on “Jul på Monsterhotellet af Anna Hansson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s