Julebag af Annemette Voss

18. december.JPG

*Reklame for Politikens Forlag/anmeldereksemplar* – Titel: Julebag – Forfatter: Annemette Voss – Forlag: Politikens Forlag – Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

★★★★☆

Julebag af Annemette Voss er en selvstændig fortsættelse til Konfekt, som i den grad også kan anbefales. Denne opskriftsbog på lækre julebag er skøn og gennemført. I denne bog er der både de klassiske jule- og nytårskager – lige fra æbleskiver til vaniljekranse og til alle de lækre småkager eller bagværk, som man bare ikke kan undvære i december måned.

Opskrifterne er simple og kan laves af alle i køkkenet – både store og små med lidt hjælp til. Opskrifterne er desuden godt formildet og det er nemt at følge med. Derudover er der til alle opskrifterne rigtig flotte billeder, som gør én endnu mere lækkersulten.

Desuden præsenteres der også nye opskrifter, som f.eks. kanelsukkerdonuts og risalamandetærte, som helt klart må prøves næste år. Jeg nåede det ikke i år.

Jeg er ret vild med bøger af Annemette Voss. De er overskuelige, flotte og æstetiske og opskrifterne er godt formidlet, så alle kan være med.

Du kan helt sikkert mærke din søde tand, når du bladrer denne bog igennem.

One thought on “Julebag af Annemette Voss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s