Panik af Daniel Zimakoff

49896839_480516982472497_1443940834952085504_n.jpg

*Reklame for Gyldendal/anmeldereksemplar* – Titel: Panik – Forfatter: Daniel Zimakoff – Forlag: Gyldendal – Anmeldereksemplar fra Gyldendal

★★★☆☆

Panik af Daniel Zimakoff er en samling af noveller, som handler om at være ung, være forelsket, usikker, forvirret og turde at springe ud i noget, selvom man ikke ved, hvor man ender. Det er alle gode noveller, som findes i denne novellesamling, og der er lidt til enhver smag. Der er beskrevet dagligdagsting, som man kan forholde sig til – klassefester, øl, Tinder-dates og at gå i skole. Det er ikke en hæsblæsende beretning, men den har fødderne solidt på jorden.

Målgruppen er 7-8. klasser og jeg vil mene, at der er meget at komme efter for drengene, så det er en novellesamling, som passer til begge køn. Det ses også på forsiden, som viser en ung fyr, hvilket er rigtig godt af Gyldendal at vælge, så vi får både piger og drengene med. Derudover er novellerne korte, hurtigt læst og formidlet i godt og let sprog, så alle kan være med. Det kan være en lille sejr at læse en novelle, når lektier, Netflix og sociale medier ellers fylder.

Personligt er nogle af karaktererne for anonyme eller generelle efter min smag, men jeg er helt sikker på, at mange ville kunne identificere med hvad de oplever og hvad de føler.

Rigtig fin novellesamling, som vil passe rigtig godt til 13-15 år.

Advertisements

One thought on “Panik af Daniel Zimakoff

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s