Vølvens Spådom & Lokes list (Midgårds beskyttere #1-2) af T.R. Bisgaard

51547975_310753896299422_1338508755158958080_n.jpg

*Reklame for Calibat/anmeldereksemplar* – Titel: Vølvens Spådom & Lokes list (Midgårds beskyttere #1-2) – Forfatter: T.R. Bisgaard – Forlag: Calibat – Anmeldereksemplar fra Calibat

★★★★☆

*Denne serie bestående af to bøger anmeldes samlet*

Vølvens Spådom & Lokes list (Midgårds beskyttere #1-2) er skrevet af T.R. Bisgaard. Lad mig starte med at sige, at det er en serie, der i den grad skal anbefales til alle – også dem, der er ældre end målgruppen (9-12 år).

Forlagets beskrivelse lyder således: ”Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge …

Og Loke i at udløse Ragnarok. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt.”

Sproget er godt, fortællingen er god, plottet skrider fint fremad og formidlingen er sikkert leveret. T.R. Bisgaard formår at fortælle en fantastisk, spændende og nervepirrende historie, hvor to børns eventyr og nordisk mytologi blandes perfekt sammen. Jeg synes, at der er så meget at byde på, og er ret imponeret over hvordan historien er skrevet og hvordan det hele er skruet sammen.

Der er både plads til at lære og undres. Derudover er storytellingen rigtig god i denne fortælling. Det bliver så utrolig levende og sanseligt at læse med. Det er fedt at to børn kan være med i et stort eventyr. Hvilket barn (eller voksen) ønsker ikke at være det?

Rigtig flot debut af T.R. Bisgaard!

One thought on “Vølvens Spådom & Lokes list (Midgårds beskyttere #1-2) af T.R. Bisgaard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s