Nyx af P.C. Cast

60057468_514346595766162_3713970444051677184_n.jpg

*Reklame/sponsoreret indlæg af Bog & Idé* – Titel: Nyx – Forfatter: P.C. Cast – Serie: House of Night – Forlag: Tellerup – Anmeldereksemplar fra Bog & Idé (direkte link til bogen her)

★★★★☆

Er du til vampyr-litteratur? Kender du House of Night-serien? Hvis ikke, så skal du læse med. Det er en rigtig fed serie på 12 bind om vampyrskolen, hvor Zoey Redbird går. Jeg vil ikke sige mere – du skal selv læse med og lade historien udfolde sig for dig.

Forlagets beskrivelse lyder således: ”Nyx er en guide til bogserien om ynglingen Zoey Redbird. P. C. Cast fortæller om sin rejse til Irland hvor hun fik sin første tatovering, klatrede i ruinerne af Sgiachs borg og hørte de beretninger der blev til vampyrerne på Skye. Artiklerne handler om Nyx og andre af nattens gudinder, om vampyrer i folkloren, fiktionen og virkeligheden, om tatoveringer og andre Mærker, om katte, om cherokee-indianerne, om skyggeravnene, Kalona og den frie vilje, om forbindelsen mellem Jomfru Maria og Nyx og om den græske udgave af Den Anden Verden.”

Jeg elsker bøger a la denne. Behind the scenes, inspirationskilder eller andre fun facts, som gør én klogere på et litterært univers – seriøst, jeg er en sucker for det. Derfor var jeg meget spændt på at læse denne bog.

Det er rigtig spændende at læse med, når forfatteren P.C. Cast fortæller om, hvordan hun fik idéen til serien, vampyrer i folkloren og fiktionen. Derudover er der også utrolig flotte illustrationer i bogen, som i den grad vækker interesse. Jeg er blevet endnu mere hooked på at læse videre i serien efter at have læst denne bog.

Rigtig god behind-the-scenes-bog, hvor man bliver klogere på serien. Et must til House of Night-fans!

60099580_180854596148556_7842308032762478592_n.jpg

Er du interesseret i at læse anmeldelser af de første bøger i House of Night-serien, så kan du klikke nedenunder:

House of Night – Marked #1
House of Night – Betrayed #2
House of Night – Chosen #3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s