Vi som elskede af Renée Carlino

51434243_610266182747266_6930286128482222080_n.jpg

*Reklame for PeoplesPress/anmeldereksemplar* – Titel: Vi som elskede – Forfatter: Renée Carlino – Forlag: PeoplesPress – Anmeldereksemplar fra PeoplesPress

★★★★☆

Jeg elsker historier som Vi som elskede. Spørgsmål om kismet, skæbne, ægte kærlighed, tilfældigheder og relationer, åh, jeg lever bare for det!

Forlagsbeskrivelsen lyder således: ”Matt og Grace møder hinanden på New York University, hvor de bor på samme kollegie. I en tåge af fester, for sene nætter og for få penge finder de hinanden og forelsker sig. Han fotograferer hende, og hun spiller cello for ham. De er uadskillelige. Indtil Matt får en praktikplads på National Geographic og rejser til Sydamerika. Da han kommer hjem igen, er Grace væk. Femten år senere mødes de igen ved et tilfælde: Hun står på perronen i undergrunden, og han befinder sig i det tog, der netop er ved at forlade stationen. Matt, som altid har spekuleret på, hvad der blev af Grace, efterlyser hende via en annonce på Craigslist – og da de mødes igen, står det klart: Selvom et helt liv er gået, er det, som om tiden har stået stille.”

Historien bygges lige så langsomt op, men i et passende tempo, som gør, at man bare vil have mere. Ja, man tager lige et kapitel mere. Sproget er desuden rigtig godt, stærkt og det er nemt at lære sine hovedpersoner at kende.

Derudover er kærligheden stærk og fængende – det bliver ægte for én selv og samtidig vigtigt at læse videre. Og som livet, går kærligheden op og ned. Det er en realistisk historie og det virker autentisk – derfor er det måske grunden til, at den er så tiltalende at dykke ned i.

Det er spændende at se udviklingen fra starten af deres relation til senere op i voksenlivet. Hvordan kærligheden bliver ved med at vende tilbage – men holder det mon? Kan gnisten findes igen?

Jeg er så glad for, at jeg nu har fået kendskab til denne forfatter. Der er ingen tvivl om, at jeg skal læse mere af Renée Carlino. Vi som elskede er historien om kærlighed, som har det der ekstra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s