Under polarisen af Line Renslebräten

67978750_665332260614889_2206244126368727040_n.jpg

Titel: Under polarisen – Forfatter: Line Renslebräten – Forlag: Straarup & Co – Anmeldereksemplar fra Straarup & Co

★★★★★

Hvaler? Natur? Viden? Og enormt smukke illustrationer? JA TAK!

Forlagsbeskrivelsen lyder således: ”Under polarisen myldrer det med liv. Snegle, krill, fisk, isbjørne og hvaler. Alle arter er afhængige af hinanden. En lille verden i verden, hvor alt liv har fundet sin plads gennem millioner af år. Men ændringer i klimaet og miljøet gør området omkring Arktis mere sårbart end nogensinde.”

Det er virkelig en flot bog, som jeg fik i hænderne. Og åh, hvor er jeg glad for at have læst denne. Først og fremmest er der de enormt smukke illustrationer, som både er farverige, sanselige og man kan bruge utrolig lang tid til at studere de fine detaljer, den smukke streg og de flotte farver.

Naturligvis er det også en rigtig god bog, som både er informativ og lærerig, men det er på en rigtig fin måde. Man lærer om naturen, polarisen og livet under den. Vi stifter kendskab til mange af de fine og unikke dyr, der lever der. Til hvert dyr følger der en flot illustration og en lærerig tekst om levevaner og andet fint – og alle kan være med.

Jeg er så glad for at have læst denne her. En rigtig god opslagsbog med flotte detaljer og fint til højtlæsning for de yngre læsere, som gerne vil lære mere om naturen! En bog, som værner om naturen og ønsker at passe på den.

Leave a comment